Simone Vedder
Spank 62
4824 BG Breda
Tel: 076 5423171

De Stroom Massagepraktijk

massage voor lichaam en geest

Ontspanningsmassage

U kunt bij mij terecht voor een gehele of gedeeltelijke ONTSPANNINGSMASSAGE, waarbij ik gebruik maak van de volgende technieken:

Intermitterend drukken:
Het drukken op het gehele lichaam stukje bij beetje om de bloedsomloop en de lymfestroom te bevorderen en tevens langzaam aan elkaar te wennen.

Klassieke massage:
Is in het westen wel zo'n beetje de bekendste massagevorm. Bestaat uit langzame glijdende bewegingen, knedingen en wrijvingen, gewoonlijk met de bloedstroom mee richting het hart om de bloedcirculatie te stimuleren. Niet alleen de oppervlakkige huid wordt behandeld; ook de spieren worden gemasseerd ter bevordering van de doorstroming, vrijmaken van spanningen en vergroting van bewegingsvrijheid. Bij deze vorm wordt altijd gebruik gemaakt van massageolie.

Holistisch Pulsen:
Zachtjes schudden en wiegen van het lichaam en lichaamsdelen. Door de zachtheid en rustige beweging wordt ontspanning verhoogd en kunnen eventueel aanwezige blokkades opgeheven worden.

Bindweefselmassage:
De huid wordt gekneed en daardoor kan het u een verruimend gevoel geven. Spanningen, afweerreacties en stress gaan vaak in het bindweefsel zitten. Hierbij wordt de structuur van het bindweefsel minder soepel en het losse elastische weefsel wordt stijf en stram. Door die stijfheid 'aan te pakken', stimuleer je de doorbloeding en zorg je dat het losmazige bindweefsel weer soepel wordt. Bij deze massage gebruik ik geen of weinig massageolie.

Cupping Massage:
Deze massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie en wordt uitgevoerd met siliconen cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Op deze manier wordt de lymfe- en bloedcirculatie gestimuleerd. Met de cups wordt gemasseerd of plaatselijk behandeld. De behandeling heeft een geweldige ontspannende en helende werking.

Ceramic Wonder:
De Ceramic Wonder zorgt voor een heel effectieve en uiterst diepgaande massage in de kortst mogelijke tijd. De handgemaakte massagevoorwerpen zijn gemaakt uit milieuvriendelijke en natuurlijke klei en glazuur. De Ceramic Wonder wordt verwarmd. Opgewarmd kan het voorwerp de strakke spieren verlichten en verwarmen en zorgen voor een evenwicht in de energie van het lichaam

Moor Mud:
Moor Mud bestaat uit 100% biologische modder in de vorm van een fijne pasta en is afkomstig uit Tsjechiƫ. Het is een organische stof, afkomstig van de natuurlijke afbraak van grote aantallen planten. In tegenstelling tot andere modder gebruikt in de spa-industrie, bevat de Moor Mud geen klei, maar bestaat uit resten van kruiden, bloemen en grassen.
De combinatie van deze Moor Mud en warmte geeft een heerlijk ontspannen gevoel.

Nieuw: Klankschaalbehandeling:

Een klankschaal geeft op een eenvoudige manier een diepgaande ontspanning, zowel geestelijk als lichamelijk.

De harmoniserende klanken van de klankschaal geven in een druk hoofd de kans om helderheid en ruimte te creƫren, zodat slapeloosheidsklachten kunnen verminderen, de energie beter kan doorstromen waardoor blokkades worden opgeheven en je lekkerder in je vel komt te zitten.

Aangezien het lichaam voor ca. 70% uit water bestaat zal een klankschaalbehandeling een inwendige massage teweeg brengen die zorgt voor een harmonie in alle cellen op fysiek niveau.